Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،قادر تقی زاده با بیان اینکه یکی از مشکلات مهم سرمایه گذاری، "طولانی و زمان بر بودن فرآیند صدور مجوز فعالیت های اقتصادی" است، گفت :  کاهش زمان و تسهیل در انجام فعالیت‌های مرتبط با اخذ مجوز مورد نیاز فعالان اقتصادی از دستگاه‌های اجرایی متولی، یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که ضمن افزایش رونق در محیط‌های کسب وکار، موجب ایجاد اشتغال و افزایش ارزش افزوده مورد نظر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود : فعالان اقتصادی چنانچه قادر باشند، مراحل و گام‌های اخذ مجوز را در محیطی شفاف، عادلانه و پاسخگو و در کوتاه ترین زمان ممکن طی نمایند منابع در اختیار را هزینه نموده و محاسن حاصل از آن را بین خود و جامعه به اشتراک خواهند گذاشت.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری اردبیل گفت : در همین راستا و با قبول الزام، اهمیت و ضرورت تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار و ارایه خدمات مناسب به بخش خصوصی، پس از تصویب قانون اصلاح مواد (1)، (6) و (7) قانون اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی، هیأتی تحت عنوان هیأت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در وزارت امور اقتصادی و دارائی تشکیل شد که بعدها به استناد ماده 57 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و همچنین مصوبه هیأت محترم وزیران اقدام به ایجاد مرکزی جامع با عنوان (( مرکز ملی پایش محیط کسب و کار)) با سامانه های تخصصی (سام، نما، دادور و ...) در خصوص تسهیل و تسریع در صدور مجوز، دریافت شکایات، پاسخ به ابهامات با مدیریت راهبردی وزارت امور اقتصادی و دارایی نمود.
تقی زاده در خصوص ایجاد این سامانه اظهار داشت: برای اینکه امکان شکایت و پیگیری فرآیندهای صدور مجوز را برای عموم مردم و متقاضیان کسب و کارها از طریق سامانه تحت وب مهیا شود و همچنین امکان دریافت شکایات و بازخوردهای مردمی در مورد وضعیت فرآیند صدور مجوز کسب و کار را برای مدیران ارشد و نهادهای نظارتی از طریق داشبورد مدیریتی فراهم شود، "سامانه دادور" به منظوردریافت، انعکاس، پیگیری و رسیدگی به شکایات از صادرکنندگان مجوزهای کسب و کار کشور ایجاد گردید که قابلیت  ارجاع  شکایات برای ((مرکز ملی رقابت))، (( استانداران)) و (( بالاترین مقام دستگاه های اجرایی مرتبط با صدور مجوز)) را داشته باشد.

 مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری با بیان این که پس از انجام تمهیدات لازم و ایجاد امکان اتصال به مرکز ملی پایش محیط کسب وکار و راه اندازی سامانه دادور، در گام نخست این دفتر اقدام به دریافت مشخصات نمایندگان دستگاه های اجرایی استان به عنوان کاربران سامانه نمود و مشخصات مورد نیاز حدود 320 کاربر به عنوان نمایندگان دستگاه های مختلف در سطح استان جهت صدور کدهای کاربری به مرکز ملی پایش محیط کسب و کار کشور ارسال و کدهای کاربری و رمز عبور مورد نیاز برای برقراری امکان دسترسی آنها به سامانه از طریق پیامک برای تک تک کاربران ارسال گردید، افزود : اقدام بعدی دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری انجام هماهنگی های لازم برای برگزاری مانور سامانه دادور در استان بود که پس از رایزنی با مرکز ملی پایش محیط کسب وکارکشور، با موفقیت کامل برگزار گردید. 

تقی زاده با اشاره به این موضوع که سامانه دادور در حال حاضر فعال می باشد، از متقاضیان مجوزهای کسب و کار خواستند که اگر به هر دلیلی در هر یک از مراحل اخذ مجوز با موانعی از سوی دستگاه های اجرایی مواجه شدند با مراجعه به سایت bemcenter.ir و ثبت شکایت در آن، مراحل رسیدگی به شکایت خود را رصد و پیگیری نمایند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اردبیل ایجاد اشتغال دولت رقابت سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا

به گزارش خبرگزاری مهر، در میان استان‌ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان‌های مذکور به ترتیب ۱۲.۹ درصد، ۱۲.۹ درصد، ۱۰.۹ درصد و ۹ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

در هر یک از این استان‌ها به ترتیب ۲۲ هزار و ۷۵۱ مجوز، ۳۲ هزار و ۵۲۸ مجوز، ۱۰ هزار و ۳۳۵ مجوز و ۶ هزار ۹۴۸ مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است. کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان‌های خوزستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

در میان دستگاه‌ها نیز سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی در صدر جدول کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. هر یک از این دستگاه‌ها به ترتیب ۲۴.۵ درصد، ۱۸.۲ درصد، ۸.۵ درصد و ۳.۸ درصد از کل مجوزهای کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کردند.

لازم به ذکر است؛ از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند.آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام شأن در « qr.mojavez.ir» نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه / کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها « mojavez.ir»، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 6091338

دیگر خبرها

  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در کرمان بیش از ۲ برابر شده است
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود