Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، قادر تقی زاده، مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری اردبیل با بیان اینکه یکی از مشکلات مهم سرمایه گذاری، طولانی و زمان بر بودن فرآیند صدور مجوز فعالیت‌های اقتصادی می‌باشد، ادامه داد: تسریع و تسهیل در انجام فرآیند صدور مجوز مورد نیاز فعالان اقتصادی از دستگاه‌های ذی ربط، یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که این دفتر به جد پیگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص سامانه دادور افزود: به جهت اهمیت و ضرورت تسهیل در صدور مجوز‌های کسب و کار و ارایه خدمات مناسب به بخش خصوصی، پس از تصویب قانون اصلاح مواد (۱)، (۶) و (۷) قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی، هیأتی تحت عنوان هیأت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار در وزارت امور اقتصادی و دارائی تشکیل شد که بعد‌ها به استناد ماده ۵۷ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و همچنین مصوبه هیأت محترم وزیران اقدام به ایجاد مرکزی جامع با عنوان (مرکز ملی پایش محیط کسب و کار) با سامانه‌های تخصصی (سام، نما، دادور و ...) در خصوص تسهیل و تسریع در صدور مجوز، دریافت شکایات، پاسخ به ابهامات با مدیریت راهبردی وزارت امور اقتصادی و دارایی نمود.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری اردبیل تصریح کرد: برای اینکه از یک سو امکان شکایت و پیگیری فرآیند‌های صدور مجوز را برای عموم مردم و متقاضیان کسب و کار‌ها از طریق سامانه تحت وب مهیا شود و از سوی دیگر امکان دریافت شکایات و بازخورد‌های مردمی در مورد وضعیت فرآیند صدور مجوز کسب و کار را برای مدیران ارشد و نهاد‌های نظارتی از طریق داشبورد مدیریتی فراهم شود، "سامانه دادور" به منظور دریافت، انعکاس، پیگیری و رسیدگی به شکایات از صادرکنندگان مجوز‌های کسب و کار کشور ایجاد گردید که قابلیت ارجاع شکایات برای (مرکز ملی رقابت) (استانداران) و (بالاترین مقام دستگاه‌های اجرایی مرتبط با صدور مجوز) را داشته باشد.

تقی زاده با بیان این که پس از انجام تمهیدات لازم و ایجاد امکان اتصال به مرکز ملی پایش محیط کسب و کار و راه اندازی سامانه دادور، در گام نخست این دفتر اقدام به دریافت مشخصات نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان به عنوان کاربران سامانه نموده است و مشخصات مورد نیاز حدود ۳۲۰ کاربر به عنوان نمایندگان دستگاه‌های مختلف در سطح استان جهت صدور کد‌های کاربری به مرکز ملی پایش محیط کسب و کار کشور ارسال و کد‌های کاربری و رمز عبور مورد نیاز برای برقراری امکان دسترسی آن‌ها به سامانه از طریق پیامک برای تک تک کاربران ارسال گردید، افزود: اقدام بعدی دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری انجام هماهنگی‌های لازم برای برگزاری مانور سامانه دادور در استان بود که پس از رایزنی با مرکز ملی پایش محیط کسب و کار کشور، با موفقیت کامل برگزار گردید.

وی با اشاره به این موضوع که سامانه دادور در حال حاضر فعال می‌باشد، از متقاضیان مجوز‌های کسب و کار خواست که اگر به هر دلیلی در هر یک از مراحل اخذ مجوز با موانعی از سوی دستگاه‌های اجرایی مواجه شدند با مراجعه به سایت bemcenter.ir و ثبت شکایت در آن، مراحل رسیدگی به شکایت خود را رصد و پیگیری نمایند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کسب و کار اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • مشاوران املاک فاقد پروانه در اردبیل پلمب می شوند
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد