Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، مهناز امامدادی در مورد سامانه صدور مجوزهای مشاغل خانگی گفت: از زمان راه‌اندازی این سامانه در ۲۸ بهمن سال جاری تاکنون ۳۹ هزار و ۶۱۲ مجوز مشاغل ثبت‌محور و ۱۱۶۴ مشاغل مجوزمحور و جمعاً ۴۰ هزار و ۷۷۶ مجوز به صورت الکترونیکی صادر شده است. 

وی تأکید کرد: سامانه صدور مجوز مشاغل خانگی در حال حاضر فعال است و به سامانه G۴B متصل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفت: سامانه ملی درگاه صدور مجوزها با سامانه G۴B متصل شده و در سامانه مشاغل خانگی هر نفر می‌تواند یک شغل در منزل برای خود ایجاد کند. 

همچنین محمود کریمی بیرانوند معاون کارآفرینی نیز گفت: تاکنون ۱۴ هزار کارآفرین در کشور ظرف دو ماه شناسایی کردیم و می‌خواهیم برای اشتغال‌آفرینی در کشور ۲ میلیون کارآفرین در کشور شناسایی کنیم.

وی گفت: مشکل این است که برخی از دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها کارآفرینان مرتبط با رشته خود را شناسایی نکرده‌اند.

در این مراسم همچنین رونمایی از بخشنامه اتحادیه تأمین نیاز تعاونی‌های مشاغل خانگی با حضور معاون تعاون و معاون اشتغال و کارآفرینی در محل نمایشگاه دستاوردهای شش‌ماهه وزارت تعاون انجام شد.

منبع: فارس اخبار مرتبط ۲۲:۳۷:۴۸ آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی کسب و کار چه زمانی است؟ ۱۴:۳۷:۴۴ چه مشاغلی مجوز فوری می گیرند؟ ۲۰:۴۱:۰۲ عدم همکاری دستگاه ها برای ورود به درگاه ملی کسب و کار جرم است ۱۰:۴۸:۰۹ دریافت مجوز، مهم ترین مشکل پیش روی کسب وکارها ۰۹:۰۳:۳۰ آنچه کسب و کارها از مالیات و انواع آن باید بدانند ۱۰:۴۶:۳۳ ۲۶۰۰ مجوز کسب و‌ کار بازبینی می شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار مشاغل خانگی مجوز الکترونیکی مجوز کسب و کار مشاغل خانگی صدور مجوز کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد

 علی محمدی  اظهار کرد: در استان لرستان تاکنون ۲۱ هزار و ۹۲۶ مجوز کاعذی از مجموع ۶۶ هزار و ۵۲۵ مجوز معتبر به الکترونیکی تبدیل شده است

وی افزود: بر اساس حکم تبصره هفت ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.

محمدی اضافه کرد: با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهد شد.

وی بیان کرد: متقاضیان می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود