Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد با بیان اینکه طی چهار ماه اخیر تخلفات زیادی در خصوص صدور مجوزها ثبت شده است، گفت: پیشنهاد ما ما این است که هیئت مقررات‌زدایی در شش ماهه دوم سال بر روی نظارت بر اجرای مصوبات متمرکز شود.

به گزارش مشرق، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه در هئیت مقررات‌زدایی به دنبال این هستیم که فعالان اقتصادی در حداکثر زمان و بدون مواجه شدن با فساد و امضاهای طلایی مجوزهای خود را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما مصوبات هیئت مقررات‌زدایی را نیاز داریم تا مطمئن شویم درخواست یا شرط دیگری برای دریافت مجوز درخواست نخواهد شد.  

وی افزود: در طول این چهار ماه اخیر و پس از مهلت قانونی که فروردین ماه بود، همچنان در بخش‌های متعددی از وزارتخانه‌ها تخلف ادامه دارد. البته بخش‌هایی نیز از طریق درگاه ملی مجوزها کار خود را انجام می‌دهند اما تعداد تخلفات بسیار زیاد است. پیشنهاد ما این است که در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۱ این است که بر روی نظارت متمرکز شویم.

وزیر اقتصاد در ادامه گفت: مراجعه حضوری و کاغذ بازی نیز همچنان در برخی موارد انجام می‌شود. رفت آمد افراد فسادهایی ایجاد می‌کند. با این وجود درخواست های متعددی برای حضور مراجعه کنندگان مطرح می‌شود. در بحث زمان تعیین شده برای صدور مجوز نیز تاخیرهای زیادی وجود دارد.

وی با بیان اینکه از نهادهای نظارتی و حقوقی کشور درخواست کمک می‌کنیم تا نظارت ها در عمل رخ دهد، گفت: هدف این است که در نهایت فعالان اقتصادی تسهیل دریافت مجوز را احساس کنند و این موضوع با تمرکز جدی دستگاه‌های مسئول امکان پذیر است.

گفتنی است، در ادامه نماینده دادستانی که در جلسه هیئت مقررات‌زدایی حضور داشت تاکید کرد که در صورت اعلام موارد تخلف دادستانی دستگاه مورد نظر را بازخواست خواهد کرد و پیگیری لازم را انجام خواهد داد.

رونمایی از سامانه پایانه‌های فروشگاهی در هفته آینده

وزیر اقتصاد در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی در خصوص علت تاخیر در رونمایی از سامانه مودیان گفت: برای آنکه هماهنگی‌های لازم با مقامات مجلس و دولت انجام شود و امکان حضور مقامات فراهم شود، افتتاح سامانه پایانه های فروشگاهی با تاخیر چند روزه مواجه شده است. در حال حاضر تمامی مقدمات فنی افتتاح سامانه آماده شده است و تنها بحث افتتاح آن باقی مانده است. امیدوار هستیم حداکثر در هفته آینده این اتفاق رخ دهد.

ورود هیئت مقررات‌زدایی به فاز نظارتی

امیر سیاح رییس مرکز بهبود فضای کسب و کار در حاشیه نشست هیئت مقررات‌زدایی گفت: در حال حاضر هیئت مشغول این است که مجوزهای جامانده را به تصویب برساند. برخی دستگاه‌ها در این خصوص تاخیر داشته‌اند. هیئت در حال حاضر وارد فاز نظارت شده است و مشغول بررسی شکایات متقاضیان است.

وی افزود: البته دستگاه‌ها در عمل از مردم به روش های قبلی مدرک دریافت می‌کنند اما ما به دنبال این هستیم تا با نظارتی که انجام می‌شود دستگاه‌ها را مجاب کنیم تا رویه گذشته را کنار بگذارند. امروز برخی مجوزهای مربوط به جهادکشاورزی، وزارت ارشاد و دو مجوز مربوط به وزارت خارجه مطرح شد. برخی دستگاه‌ها اصرار دارند که مرجع صدور مجوز نیستند اما در حقیقت پیش مجوز صادر می‌کنند که شرایط صدور آنها نیز باید روشن شود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت وزارت اقتصاد اقتصاد وزارت ارشاد سید احسان خاندوزی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت هیئت مقررات زدایی صدور مجوز دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی

مدیرعامل آبفای خوزستان از پیشرفت ۴۳ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی انتقال و شبکه آبرسانی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی  در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان بیان کرد: اکنون 23 طرح در 766 روستا و 21 شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از 800 کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: همچنین احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از 12 هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز 6 حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

وی اظهار کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

علیدادی با اشاره به اجرای آبرسانی به 180 روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی توضیح داد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

بر اساس این گزارش طرح‌های محرومیت زدایی جهاد آبرسانی استان در 21 شهرستان، شادگان، اهواز، آبادان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

بر اساس اعلام وزارت نیرو، 16 هزار روستا در مناطق محروم و کم‌برخوردار در طرح موسوم به "جهاد آبرسانی" به عنوان بزرگترین عملیات آبرسانی کشور قرار گرفته‌اند 

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است