Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرایط سخت صدور مجوزهای کسب‌وکار مشکلات عدیده‌ای را به‌وجود آورده است. استعلام اطلاعات و مدارک غیر ضروری، عدم یکپارچه سازی سامانه مجوزها و همچنین اعمال سلیقه در صدور مجوزها باعث شده که بسیاری از کسب و کارها در انحصار قرار بگیرد؛ بنابراین رقابت این کسب و کارها از بین رفته و انگیزه‌ای برای ارائه خدمات بهتر به مردم و کسب مشتری بیشتر در آن‌ها معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما  یلدا راهدار، نایب رییس سازمان ملی کارآفرینی ایران یکی از مسائلی که در مورد مجوزهای کسب و کار کمتر به آن پرداخته می‌شود را تمدید مجوزها می داند و می گوید: "علاوه بر مشکلات و دوندگی‌هایی که فرد برای دریافت مجوز کسب و کار با آن رو به روست و همچنین انحصاراتی که در صدور مجوزهای کسب و کار وجود دارد، تمدید مجوزها نیز فرد را دچار مشقاتی می‌کند. این در حالی است که اگر تغییراتی در اطلاعات صاحب کسب و کار ایجاد نشده باشد، مجوزش نیازمند تمدید نیست و فقط صاحب کسب و کار را درگیر اقدامات غیر ضروری می‌کند و او را از ادامه فعالیت بازمی‌دارد".

وی بیان کرد: "در واقع مجوزهای کسب و کار مدت زمان محدودی دارد و مثلا پس از 1 سال تاریخ آن منقضی می‌شود؛ به همین دلیل صاحب کسب و کار ناچار است که دوباره تمام مراحل دریافت مجوز را برای تمدید آن طی کند. در همین راستا صاحبان کسب و کارها بایستی حقوقی را برای حداقل دو نفر کارمند در نظر بگیرند تا صرفا اطلاعات کسب و کار را وارد سامانه‌های مختلف کند".

نایب رییس سازمان ملی کارآفرینی ایران، با انتقاد به این سامانه‌ها گفت: "این سامانه‌ها به یکدیگر مرتبط نیستند و بایستی اطلاعات یکسانی را در آن‌ها وارد کرد. همچنین فرد بایستی حداقل دو ماه منتظر تایید اطلاعات توسط اپراتور باشد. به همین دلیل انتظار می‌رود سامانه‌هایی که برای دریافت مجوز طراحی شده‌اند یکپارچه باشند".

راهدار در ادامه اظهار کرد: "همچنین سازمان صمت بایستی از ایجاد محدودیت‌ بر سر راه متقاضیان کسب و کار خودداری کند. برای مثال استعلام میزان تحصیلات از یک سرمایه‌گذار که قرار است تعدادی نیروی متخصص را به استخدام خود دراورد چه ضرورتی دارد؟ این مسئله باعث می‌شود که بسیاری از افراد یک مدرک تحصیلی از دانشگاه‌ها جعل کند".

وی تصریح کرد: "گفتنی است که پس از دوندگی‌های فراوان که فرد موفق به دریافت مجوز برای ایجاد کسب و کار خود شده است، فعالیت خود را شروع کرده و مجبور است در فضایی بیمار مطابق با دستورالعمل‌های مختلفی که صادر می‌شود فعالیت کند. این فرایند پیچیده باعث شده که بسیاری از افراد از ادامه فعالیت خود منصرف شده و به دلالی بپردازند".
نایب رییس سازمان ملی کارآفرینی ایران در پایان تاکید کرد که در حال حاضر قانونی برای عدم اعمال سلیقه در صدور مجوزهای کسب و کار وجود ندارد و این به عنوان یکی از معضلات صدور مجوزها است.

منبع: الف

کلیدواژه: مجوزهای کسب و کار دریافت مجوز صدور مجوزها سامانه ها صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان ملی مهاجرت در این اطلاعیه از اتباع و مهاجران خارجی مجاز خواسته است در اسرع وقت موارد درخواستی داخل پیامک را تکمیل و ارسال کنند.

بر این اساس، متن ارسالی به این شرح است: «تبعه گرامی با شناسه یکتا...... برای صدور کارت هوشمند باید پس از ثبت نام و ورود به سامانه سهما به آدرس www.irmigrationorg.ir حداکثر تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ کد …... را در قسمت اعتبارسنجی صدور کارت هوشمند وارد کنند.


سازمان ملی مهاجرت تاکید کرده است: اقدام نکردن این افراد به منزله حضور نداشتن تلقی می‌شود و هیچ خدماتی به این افراد تعلق نمی‌گیرد.



کد خبر 848564 منبع: ایران برچسب‌ها خبر مهم مهاجرت

دیگر خبرها

  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است